Kinder Surprise

2012-09-16
20:52:22

Dogfight!
Nej inte på riktigt med blodigt allvar. Det är vår lilla kaxiga sötnos som är så nyfiken på alla andra hundar, speciellt större. Här när hon leker med en dogo argentino.
 


Ni anar inte hur kul dem hade! Och om ni visste det redan, vi har bästa hunden ;)


Kommentarer:

Sv. Jasså, vad kul! :D Vart i spaninen ska du flytta till? :)
Tjaa... Vad ska man tänka på... Jag vet inte om du har fixat bostad och så där än, men om du inte har det, så kan det vara att tänka på att när man hyr rum tar de oftast 1-2 månadshyror som deposition, och hyr man lägenhet kan det vara upp till 4 månaders hyror i deposition, helt beroende på vem man hyr av, vad det är för typ av lägenhet och så vidare...
Annars kan jag väl inte säga att det är så mycket att tänka på... Hösten är ju på g, eller i alla fall i denna delen av spanien, så att ta med lite varma kläder (alltså, typ ett par jeans och någon kofta eller så) kan vara en bra idé, för de kallaste dagarna, och kanske även en typ vår/höst jacka. :)
Sen är det, i katalonien i alla fall, inte så många som kan engelska, så att kunna liiiite lite av språket är heller aldrig fel. :)
Hoppas du fick ordentligt svar, och är det något speciellt du funderar på eller så, så hör av dig, så kanske jag kan svara, haha. Kram!

Svar: Barcelona blir det! Ska hyra en lägenhet av nån svensk kille ca 5 min från stranden och senare leta efter något eget. Så det är fixat!Jo gör mig redo för nästan alla väder nu haha

Har tänkt lära mig och plugga språket när vi är där.
Tänkte lite hur det är med jobb? För håller på att söka på olika callcenter för en början men om jag inte får tag på nåt, går det att hitta nåt där nere?

Tack så jättemycket för svaret, uppskattas! :) Kram
Amanda Henner

2012-09-18 @ 21:13:32
#2: linah

snygg blogg!:D

Svar: Din med! Älskar ditt hår :)
Amanda Henner

2012-09-19 @ 01:51:44

Sv. Ja då, hittar du inget innan du kommer ner, så går det alltid att hitta när du är här nere. Finns flertalet bemanningsföretag som man kan skriva in sig på och så där. :) Vilka callcenters har du sökt på? :)

Svar: One contact, sellbytell och nån mer. Min pojkvän och han kompis har i alla fall fått jobb nu så det löser sig nog! :)Hur trivs du annars där då? Och hur länge har du bott där nu? :)
Amanda Henner

2012-09-19 @ 15:09:05

Sv. okej, härligt, jobbade själv på one contact, innan jag sa upp mig för att åka till sverige ett tag. :)
Jag har bott här i något mer än ett år, från och till, trivs huuur bra som helst, stan har verkligen ALLT! :D När var det du skulle flytta ner sa du? :)

Svar: Okej, fy vad jag längtar asså, verkar ju helt underbart där nere!Den 1a oktober så inte långt kvar :)
Amanda Henner

2012-09-20 @ 14:34:52
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: