Kinder Surprise

2012-06-25
15:09:38

Då var det över

Jaha ja, då var även denna helgen och midsommaren över. Men fy fan va kul jag haft! Lite skillnad från förra året då det blev bråk hemma och jag fick sova ute haha

Så vad som hände? Jag och killen åkte till Nässjö då men senare på fredagskväll märker vi att det händer inte ett skit där och alla har åkt iväg. Så vi tar sista tåget till Jönköping och börjar vårt äventyr!
Väl framme lyckas vi komma in i värsta spökhuset under jakt efter en öppen krog. Allt var öppet men korridorerna ekade tomma. Väntade bara på att dörren skulle smälla igen och saker skulle börja hända xD
Kom levande ut och möter på en riktigt pundig kille som vi drog ifrån snarast. Till olierys (det ända stället öppet tydligen) och där lyckades min älskling vinna 3000 på jack vegas, sjukt vilket flyt han hade!
Sen, eftersom vi missade sista tåget hem var vi tvungna att hitta nånstans att slagga. Nämen hej random snubbe som bor en mil bort! På tal om honom så råkade jag tvinga hans kompis att laga mat till oss hahahaha

Så ja, det var min midsommar det! Resten av helgen har vi bara chillat galet och spelat basket i regnet. Nu är jag hemma i Halmstad igen, precis tränat och ska jobba om en timme.

Happy girl! :D


2012-06-21
18:52:14

Rolling..

Jaha ja, då sitter man på tåget då! På väg till Nässjö med min älskling för att fira midsommar så det ska bli riktigt kul :)

Var ju ett tag sen jag skrev så får uppdatera lite snabbt om vad som händer.
Det är sommarlov men jobbar heltid så blir ändå inte sp mycket annat gjort. Har börjat träna med min syster två ggr i veckan, känns asbra! Ooooch.. Ja lite mer blandat haha :)
Och så kul det var förra söndagen! Det var krogsöndag (eller nåt) alltså alla krögare var ute så hängde med jobbet då. Först var vi hos en och åt kräftor och drack vin innan vi drog ut till krogen och dansade woo ;)