Kinder Surprise

2012-04-25
20:14:46

Vill ha!!
Om exakt en månad fyller jag år.. Borde jag inte ha lite nya skor och kläder till dess? ;)
Från nelly.com, LIKE
De här skorna har jag gillat länge, såg dem först på DNA i stan. Perfekt till sommaren ju!
Och de här.. Så jäkla snygga med lite färg. Sommar sommar sommar!!! Märks det att jag längtar eller? :D
Och dem här var riktigt stila tycker jag! Kanske lite för stiliga för mig men finns alltid tillfällen för allt ;)
Det här är ju bara en bråkdel av vad jag vill ha, tror ni kan känna igen er haha
Det konstiga är att innan har jag hittat huuur många snygga skor som helst men nu helt plötsligt känns det som om alla har försvunnit?? Kanske kollar på fel sida förvirrad som jag är hahahahah

2012-04-24
22:28:03

Ett tu tre
Lyckades till slut få tummen ur röven och gör skolarbete! I för sig bara ett, ligger efter med en del nu men det är ju bättre än inget ;)
Så nu har jag gjort ett arbete om Spaniens matkultur till gastronomin. Då är det kvar.. Två stora arbeten till naturkunskapen, skriva tal till svenska nationella och..... ............ hm nåt mer tror jag det var men märker väl det så småningom :P
Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem från jobbet så istället för att passa på att fortsätta med plugg så fördriver jag tiden med detta, tv och allmäna, onödiga saker wooh!
Japp helt crazy..
Nu ska jag spela kort med mig själv så whoop whoop hej då :)

2012-04-21
20:40:49

Utgång!!
Nu är jag redo! Fixat hår, smink, kläder och allt så nu ska jag snart börja gå in mot stan för att möta upp Jasse och Emelie. Ska ändå blir kul för inte ofta jag kan gå ut nu för tiden med jobb och pojkvän men nu jobbar han och inte jag så då passar jag på ;)
Bild från Gran Canaria 2011 med lilla mamma och en mystisk drink som jag har för mig var ganska god. Kan inte ta foto just nu eftersom killen har minneskortet till telefonen (vi har bara ett av nån konstig anledning)
Let´s goooo

2012-04-17
19:49:47

Bara att bita ihop!
Då sitter man i sängen och väntar på tvätten efter en lång dag med skola, övningskörning och lägenhetsvisning. Är egentligen nöjd med det men måste få skolarbete gjort också. Ska göra ett arbete om en matkultur och tror det blir Spaniens! Så härligt land, så härligt folk och bara så härligt!! Var i Gran Canaria i november med mamma, hennes kille och hans släkt och fy f*n va kul det var, och dessutom att kunna sola samtidigt som de där hemma går och shoppar vinterjackor ;)
Körningen gick bra annars, liet småsaker man behöver öva på så klart men satsar på att fixa det tills när jag fyller år (25 maj)
Och lägenheten, en 1a i närheten där vi bor nu. 1000 kr billigare i månaden och vi får något eget, just nu delar jag och min pojkvän med en annan ju vilket börjar bli lite jobbigt :P
Så det skulle bara vart perfekt!
Men nu får jag sluta dra ut på det och börja göra researchs. Borde kanske stänga av tvn också haha
Buenos noches!

2012-04-06
00:33:26

Laazy
Då var den här dagen slut! Kommit hem från jobbet och är helt slut men det har gått riktigt bra :)

Nu blir det film; the sixth sense och fläskpannkaka är på gång, yummie. Funderar på att ta ett glas vin också hihi
Random bild, kände att det behövdes haha ;)

Nighty nighty!

2012-04-04
23:48:32

Here we gooo
Jaha, då var man hemma igen. Vart hos pappa och druckit några öl, gött!
Annars händer inte mycket. Övningskörde för första gången på körskola igår och det gick faktiskt riktigt bra :)
Tror jag snabbt kommer komma in i det, det är bara teorin som känns lite jobbig. Har tröttnat på teori över huvud taget nu asså, fördrar att verkligen göra det.
Innan blev det godaste middagen! Fläskkarré med potatisgratäng och pepparsås, mums! Känner att jag skämmer bort min kille lite..
Nu blir det nog bara att kolla film och ta det lugnt, känner mig trött av nån konstig anledning.
Min vårjacka :)

2012-04-02
14:21:30

Håller igång!
Känns att jag är igång ordentligt nu, wohoo
Sprang en ordentlig runda innan till pappa och sen tillbaka. På tal om pappa, han fick en valp för nårga dagar sen och den är bara underbart söt!!
Ohh vad jag vill ha en hund...
Lille Laban. Gulligt att han döptes till det trots att han är svart :)
Igår var det fullt ös. Först en springrunda på morgonen, sen 1,5 h badminton med familjen, powerwalk till jobbet och så springer man ju runt där en del också. Duktig känner man sig!
Nu är jag jättetrött av nån anledning, funderar på att ta en kopp kaffe för att piggna till. Ska jobba vid 4 så då gäller det att vara alert!
Tror faktiskt jag ska göra det så kaffebryggaren nästa! ;)

2012-04-01
11:03:02

"En bra start på dagen"
Nej, jag äter inte såna där flingor. Det bara fastnade lite på huvudet nu när jag gör mig redo för att dra ut och springa! Har alltid gillat att springa och nu har jag även ett mål: i augusti är det ett halvmaraton kallat Prinsens minne som jag bestämt mig för att delta i! Aldrig direkt haft nåt mål innan förutom att klara springa 5 km på gympan eller hålla mig i form men nu så!
Sen klockan två kommer mamma och hämtar mig för att spela badminton. Värsta träningsdagen men jag klagar inte. Och inte nog med det så börjar jag jobba klockan 4. Sista dan på praktiken som jag verkligen kommer sakna. De här två veckorna har vart skitkul :D
See ya later ;D
Lite stökigt på rummet kanske..

2012-04-01
00:46:46

Då var man igång igen!
Ja, ny blogg då. Länge sedan jag hade en nu men tänkte att eftersom det ofta händer att jag inte har något att göra så kan det ju alltid vara bra med lite tidsfördriv!
Så lite om mig:
Jag är 18 år, går andra ring på john bauer gymnasiet i Halmstad inriktning restaurang. Jobbar extra som servitris och bor tillsammans med min pojkvän Robin sen ca 6 månader tillbaka.
Lyssnar på blandad musik, ärligt talat är hela jag lite blandad haha
Hmmm.. Det var ett första inlägg, det kommer väl mer så småningom
Ciao! :D
Bild från Egypten i februari, jag och killen :)