Kinder Surprise

2013-05-30
13:06:59

Barcelonas next top model!
Okej, nu kanske jag överdrev liite med rubreken.. Men jag var på en fotografering igår innan jobbet!
 
Ganska kul hur det hände faktiskt. Tog en ciggpaus på jobbet och satt i en gränd när en kille gick förbi och stannade när han såg mig. Snackade dock bara spanska men jag förstod tillräckligt. Han var fotograf och ville fota mig!! Så fick hans kort och frågade lite mer om det över mail och igår hände det hihi
 
 
 
 
 
 
Är faktiskt riktigt nöjd med bilderna! Trodde ärligt talat inte att jag kunde se så bra ut haha
Så dessa kommer alltså ut på hans sida och facebook där butiker, restauranger och liknande kan hitta sin nya reklamtjej. Jag förväntar mig inte direkt att någon vill ha mig men det är en kul grej!
 
Och nu ligger jag i sängen  bakfull.. Dricker alldeles för mycket nu för tiden, skyller på jobbet.. Men äsch, lite kul får man väl ha? Ska bara vila upp mig lite innan jag jobbar igen vid 4. Here we go again!
 
 

2013-05-21
14:01:52

Back in business
Jag måste bara säga.. Jag älskar mitt nya jobb!!
En vecka har jag jobbat på Travel Bar i Gotic och verkligen stormtrivs! Och de verkar vara nöjda med mig dessutom så är i alla fall kvar där över sommaren.
Känns så bra att vara tillbaka i restaurang branschen. Callcenter är iiiinte min grej, blä. Sitta på ett kontor.. Upprepa samma j*vla grejer om och om igen dag efter dag.. ALDRIG MER!
Har ni vägarna förbi Barcelona får ni se till att komma förbi en sväng på en öl :)
 
 
 
En av tavlorna där inne, får en att fundera..
 
 

Och annars ja.. Jag har fått en del frågor om vad som hände med Robin, mitt ex som jag flyttade hit med. Det har gått lite fram och tillbaka mellan oss här under detta halvåret. Svårt att sluta träffas när man har en hund tillsammans och allt. Och nu har vi faktiskt börjat prata om att flytta ihop igen! 
Jag vet inte hur det kommer bli, men båda ska lämna våra rum den 1 juli så vi ser väl hur det går. 
 
 

2013-05-15
11:03:46

No excuses anymore!!
År efter år, dag efter dag, vill jag komma igång med träningen. Gör det ibland men slutar lika snabbt..
 
Nu; fuck it! Nu kör vi! :)
Ut och springa nu då för att jobba senare. Bra sätt att ladda upp med energi enligt mig.
 
 
 

2013-05-13
17:30:00

What an awesome day!!
Idag måste jag säga är en riktigt bra dag! 
Började med en ordentlig frukost; nypressad apelsinjuice, kaffe och rostad macka med sylt och philadelphia. Sen var jag och provjobbade på Travel Bar här i Gotic och det gick supér! Ska dit igen imorgon och även onsdag och förhoppningsvis får jag vara kvar där. Riktigt skönt ställe och härliga människor måste jag säga.
 
Nu har jag precis gjort lite yoga med min rumskamrat och ska snart ut och gå med henne och Kifa lite. Härligt väder idag, varmt och skönt :)
 
Några härliga bilder i Barceloneta, Barcelona
 
 

Så jag hoppas dagen fortsätter som den gjort. Behöver det efter allt som gått "fel" på sistone. 
Ha en riktigt trevlig dag ni med nu!

2013-05-12
13:02:00

Grattis på 1 års dagen min älskling!
Eller grattis i efterskott ska det vara, för det var igår min fina pitbull fyllde 1 år!
Just nu är hon dock hos husse så har inte träffat henne men när hon kommer tillbaka ska vi till de finaste parkerna här och leka i. Oh vad jag saknar henne..
 
 
Och nu ska jag ut med mina rumskamrater och äta glass!
Ha en treevlig da :)

2013-05-10
18:29:00

7 månader sen
Då sitter man här i sin stoora säng (har jag nämnt att jag bytat rum till ett större med subbelsäng och egen balkong?) och kan faktiskt använda internet för en gång skull!
För nån timma sen kom jag hem från flygplatsen där jag lämnat av min mamma. Efter 7 månader har jag äntligen fått träffa henne igen och ja, det blev väldigt känslosamt när vi möttes först, tårarna rann..
Nu har hon i alla fall fått uppleva Barcelona både från turistsidan och.. den andra sidan :)
 
 
Mamma hade med sin kamera så klart man ska fota allt möjligt. Men alla bilder kan man ju inte ta med här heller..
Nu har jag precis duschat Kifa eftersom hon har fått en ny hobby! Att rulla sig i kiss.. Fyy vad det stinker! Knappt att hennes melonschampo funkar.
Och fredag är det ja. Blir väl att man går ut och tar en öl men är helt slut som man alltid är efter att man haft besök. 
 
Och förresten! Jobbar ju inte kvar på callcentret (tack o lov!) så imorgon ska jag provjobba på en bar och måndag på en anna. Wish me luck!