Kinder Surprise

2012-08-31
13:02:35

Problem?
Vilka j*vla problem man stöter på hela tiden nu när vi är på väg! Nu hade det blivit en stor missuppfattning mellan oss och vår hyresvärd. Vi hade förklarat för honom att vi flyttar nu (har betalt så vi har lägenheten resten av månaden) och sen skulle några kompisar till oss ta över den så han inte behöver tänka på det riktigt. Men då trodde han bara att vi tänkte dra och skita i allt så han beslagtog våra saker som var kvar i lägenhet, ringde min mamma så att hon fick spel och massa skit! Tack o lov har vi lyckats lösa det nu men det var inte kul kan jag säga.
Sen så är det ju hela den här ekonomiska biten. Tänk på det när ni ska flytta utomlands, det är svindyrt! I för sig så har jag en del annat som måste betalas. Körlektioner, försäkring för hunden, hyra, köpa bil, bensin och ja.. Lite mer haha kommer bli helt pank ju!
Nu ska jag snart med till killens mamma så får vi se hur det går där, hon har en tendens att vara väldigt negativ så får lysa upp med det positiva hel enkelt :)
 
Nyvaken?

2012-08-29
12:26:16

Ett steg närmre

Ja nu är det inte långt kvar till Barcelona!! Sista skoldag för mig, ska bara ta ett sista snack med rektorn så ska jag hem sen och packa klart det sista. Ikväll åker vi till killens hemstad, är där några veckor tills hunden har fått sitt pass och allt är färdigt och sen händer det! Är så otroligt glad och upprymd :D
Sen är det också för att jag precis fått körkort, woooooo!!!! Grym jag är ;)


2012-08-24
15:07:18

Rädd i mitt eget hem
Ja, som rubriken säger, jag är nu för tiden rädd för att vara i min egen lägenhet, eller själv vart jag än är. Igår gick jag runt med tårgasen i handen så fort jag var ute och efter att nån kille som jag vet att jag har sett innan nånstans men har inte en aning om vem han är knackat och till och med börjat banka på ytterdörren för att jag inte öppnade skrämmer verkligen mig. Söker lägenhet för fullt och längtar verkligen tills vi flyttar till barca. Hatar att vara själv..

2012-08-22
18:45:33

Som det kan gå
Igår var så bra! Fick godkänt på teoriprovet, saker börjar ordna upp sig och lärarna hjälpte mig för att jag ska kunna slutföra så mycket plugg som möjligt innan jag blyttar till barca. Har jag sagt det? Efter jul flyttar vi till Barcelona! :D
Ja, idag var mindra bra, redan från morgonen. Vaknar och märker att jag försovit mig så får panik och börjar bråka med killen bara för det. Hinner bara klä på mig innan jag måste dra och övningsköra innan jag kör på direkt efter vilket jag kuggade på. Blev helt knäckt och bröt ihop (lite småpatetiskt) och började bråka med killen ännu mer för det.
Men nu är det bättre. Ska köra på på onsdag och då ska jag minsann klara det!!
Ska fortsätta drömma om barcelona nu, ádios ;)
En dag på stranden :)

2012-08-11
10:02:11

Här händer det grejer!
Jaha ja, att gå upp vid 8 på morgonen är verkligen inte min grej. Bara för att jag ska jobba hela dan, gör inget bättre. Men jobba måste man och gillar ändå mitt jobb! :)
Snart kommer det ändå bli tidiga morgnar då skolan börjar nästa vecka. Inget jag ser fram emot alls, blivit så insatt i arbetslivet ju!
Fast vem vet, kanske inte är kvar här så länge till! Min spontana pojkvän har i princip bestämt att vi ska flytta till Barcelona och läsa sista året på distans så fort jag är klar med körkortet (alltså nästa månad!!!) så ja, vi får väl se haha måste göra så mycket annat, svårt att bara lämna allt så plötsligt och har ju 3 mån uppsägning på lägenheten. Men jag förnekar inte, det skulle vart helt underbart och tror jag hade stortrivs!
Nu måste jag dock ila iväg! Mycket att förbereda på restaurangen eftersom det är jag som öppnar.
Good luck with your life!
Jag och mina älsklingar! En underbar dag på äventyrslandet var det (ja, vi är som små barn ibland med ruchekanor är kuuul!!)