Kinder Surprise

2012-09-30
00:01:07

Första bilen!
 
Blir gaalen!! Så mycket krångel och skit det ska komma hela tiden! Köpte en bil igår (wohooo!!) men sen började den krångla rejält. Batteriet dog, har fått använda startkablar flera gånger nu för att få igång den och massa. Men ja, tydligen var det bara vi som hade gjort fel på nåt konstigt sätt så nu när vi vet så funkar den skitbra, tack o lov!
 
 
En chevrolet transporter. Inte vår bil på bilen men har inte hunnit ta någon bild själv än. Näästan lika fin :)
 

Men störtskön att köra! Är riktigt nöjd och tror den kommer ge en bra roadtrip. Fast inte direkt vad jag hade trott att min första bil skulle vara haha
 
Och nu är det riktigt nära!! Skulle egentligen åka imorgon morgon men då det blev krångel med bilen m.m. så blir det måndag morgon. BARCELONA!!!!
 
Så har packat klart allt idag och är 96% klara för att åka. Kan knappt bärga mig!
 
 
Min älskling har nog rätt, jag blir mycket bättre på bild när jag inte är beredd :) ~

2012-09-28
12:26:25

Foto time; del 2
Träffade min syster en annan dag också för att ta lite fler bilder vid stranden. Självklart började det regna då också men aja. Mamma sminkade mig lite snabbt också :)
 
 
 
 

2012-09-28
12:22:37

Foto time; del 1
Nu är jag ju inte nån modell eller kan något sånt utan det här är för att det är kul. Min syster är i alla fall en duktig fotograf för att vara nybörjare! Kolla in hennes andra bilder också ---> Min systers kreativa sida
 
 
 
 
 
Det jobbiga var bara att det regnade och var kallt så svårt att koncentrera sig båda för mig och syrran, samtidigt som Kifa klänger på mig hahaha

2012-09-26
16:33:51

Back to town
Så var man i lilla Halmstad igen. Är här för att träffa familjen en sista ordentlig gång innan vi åker. Man vet ju inte när man kommer till Sverige nästa gång!
 
min syster har fotat mig idag också, hiphop stil ;) 
Blev dock inte så mycket då det regnade och var kallt så svårt att koncentrera sig samtidigt som kifa frös och ville hem. 
visar bilderna så fort jag fått dem från syrran. 
 
Nu kom mamma hem från jobbet så ska socialisera mig lite! ~

2012-09-25
19:53:13

Tredje gången gilt!
Nu har vi äntligen bestämt oss för en lägenhet. Perfekt eftersom vi kan flytta in i den direkt när vi kommer dit, till skillnad från de andra som var lediga först från 15e eller 17e. Blir ganska dyrt att bo på hotell den tiden ändå och skönt att ha det ordnat. 
 
 
Lite litet kök men vi kommer nog ändå mest vara ute
 
Vårt sovrum :)
 
Michaels sovrum/vardagsrummet haha
 
Och så en terass på det!
 

Det kommer bli riktigt nice! Killarna har fått jobb nu också och jag blir antagligen "hemmafru" hahaha
Kommer ändå blir ganska kul. Ta hand om hundarna och fixa det som behövs och sen bara göra vad jag vill (nästan)! ~
 
 
 

2012-09-24
17:30:15

Uppskjutet
Har blivit att vi måste skjuta upp flytten och resan någon dag, just för att verkligen hinna förbereda och ordna allt. Känns lite tråkigt men är nog ändå bäst. Det resulterar ju bara i en bättre och säkrare resa :)
 
Har lyckats få tag i en tillfällig mobil dessutom vilket är riktigt skönt. Fast har ändå vant mig lite att inte ha någon vilket funkar! Sjukt hur beroende man egentligen är av alla bekvämligheter och tekonologier nu för tiden.
 
 
Dags att försöka göra lite nytta och få saker gjort. Kanske ska gå igenom alla grejer och rensa ut så mycket som möjligt? 
 
Wish me luck ~

2012-09-23
23:20:10

Jag är bara så glad!!
Jag vet inte vad det är med mig men jag är bara så glad just nu! Känner en behaglig känsla i kroppen att allt kommer lösa sig och att allt kommer blir bra, vad som än händer. Plus att jag har en massa energi efter kaffet jag drack innan. Var hos killen bror som fyllde år, så mysig släkt han har och alla älskar mig hahaha
Nu har vi precis kollat på Forrest Gump (eller jag kollade, Matilda satt vid datorn och killarna spelade) och den var myyyycket bättre än vad jag kom ihåg! Vilken film asså, otroligt bra story och bra skådespelare. Måste erkänna att den gjorde mig tårögd lika många gånger som den fick mig att skratta, vilket var under hela filmen. 
 
 
 
 
 
 
Ska väl gå och lägga mig snart så det inte blir att vana att lägga mig sent och därefter gå upp sent. Måste förbereda mig till att åka ju! Men först ut med min lilla sötnos :) ~
 
 
Happy girl!!

2012-09-23
02:56:48

Chaufför

Så slutade det med att jag blev fylleskjuts ikväll till killen. Det värsta var när jag kom ut på motorleden och upptäckte att framlyserna på bilen jag lånat inte funkar och får panik. Svänger av så fort jag kan och får ha helljusen resten av vägen. Usch, kör den bilen igen!

Nu sitter vi hos en kompis med ett gäng men ska snart hem. Börjar bli ganska trött kan jag säga. Vart en lång och seg dag. Ha skittråkigt hela tiden och ändå har jag så svårt att faktiskt göra nåt. Känns dock inte så kul att vara med hundarna när det är kallt och regnar ute och vad ska man göra annars?

Men egentligen, snart blir de Barcelona!!
Läste lite om autobahn idag eftersom vi antagligen kommer köra på den och den verkar inte alla så farlig som alla säger. Visst att det är många olyckor men det är klart när det är fri hastighet. Man får ju välja hastighet själv och jag kommer ta det så som jag känner att jag klarar så det ska nog går bra!

Dags att åka hem nu ~


2012-09-22
15:48:04

Den här lägenheten?
Är fortfarande inte klart just vilken lägenhet vi ska ha i Barcelona. Antingen är det den jag visat tidigare, eller den här:
 
 
Gillar den här starkt ändå! 100 meter från stranden och allt. Ser så mysig och färgglad ut :) ~
 

2012-09-21
13:19:08

Ny dag, nya möjligheter!
Ahh va seg jag är på att gå upp på morgonen! Eller morgon och morgon, gick upp vid 11 haha
Så segt det är att varken ha skola eller jobb att gå till. Men om en vecka drar vi och sen lär jag ha mycket att göra. Killarna har fått jobb nu, så glad jag blir! Men lite förvånad att dem lyckades få jobb före mig hahaha
 
Sen ska en till med! Michaels syster så jippie, en tjej! Kommer underlätta mycket med vägbeskrivning dit (killarna kan INTE säga vart man ska åka med bilen) och så har jag nån att snacka med. Antagligen är hon bara med några veckor, hon ville komma iväg lite efter att hon blev dumpad och det förstår jag. Ska nog kunna få henne att glömma idioten och ha kul i stället!
 
 
Våra bebisar, Kifa och Charlie!
 

Ska tydligen med Matilda till stan snart. Ska se om jag kan passa på att ladda på ett kontantkort så jag också har en mobil. Skitsegt utan ju ~

2012-09-21
00:57:25

Grymt bra!!
Såg precis klart på en film, "Machine gun preacher". Den var bara otroligt bra! 

Handling:
Sam Childers är en före detta narkotikahandel mc tuffing som fann Gud och blev en korsfarare för hundratals sudanesiska barn som har tvingats bli soldater.
 
 
Riktigt bra story, verklighetsbaserad dessutom vilket höjer filmupplevelsen ytterligare. Slutet kunde dock varit bättre. Men det ger en faktiskt några tankeställare.
 
Det är ändå något som jag har funderat på mycket, att hjälpa och bidra med något i denna sorgliga värld. Förbättra miljön, ge någon ett hem, göra skillnad.. ~


2012-09-20
20:59:02

8 dagar kvar!!!
Nästa fredag ger vi oss av alltså. Bort från Sverige, från kylan och blåsten, från alla falska människor som bara snackar skit, till BARCELONA!!
Kan fortfarande inte fatta att vi faktiskt ska flytta dit, kommer nog inte förstå försen jag faktiskt är där haha
 
Inte mycket kvar att fixa nu, behöver en bil till själva resan och sen bara lite småsaker. Spännande!
 
 
Nu har vi precis ätit. Köttfärsbiffar, potatis och sås (allt hemmalagat). Riktigt gott men är sådär äckligt mätt nu. Dumt eftersom jag köpt hem chips, popcorn, godis, choklad, gifflar och massa till myskväll men usch inte nu haha
 
Och min syster har tydligen köpt en systemkamera och vill fota mig i hiphop stil så det ska bli kul. Åker ner till Halmstad för det och träffa alla en sista gång innan vi åker på måndag har jag tänkt. 
 
Nu blir det movie time! ~

2012-09-19
03:06:35

Surfing
Ohh jag bara sitter och drömmer om Barcelona! Något som jag velat testa och lära mig så länge jag kan minnas är att surfa och det ska jag minsann göra sen!!
 
 
En riktigt häftig sport måste jag säga och tror jag skulle älska det hihi
Ska ta dykarcertifikat också har jag tänkt. Det finns så mycket att göra där nere! Jämfört med Sverige i alla fall haha
 
Men man kan ju undra lite.. Vafan göra jag uppe 3 på natten och "dag"drömmer? Jo, är i min hemstad nu och ska ta tåget tillbaka vid 6 sååå.. Jag vet att jag inte kommer upp då så får dygna, suck.
Men men, fått en del saker avklarade i alla fall! Vart på jobbet och hämtat min grejer, hämtat våra sista saker från lägenheten och kört fram och tillbaka och hit och dit. Måste tyvärr tillbaka tidigt eftersom Kifa ska få sin sista vaccination imorgon + att jag ska tvätta + att jag ska skjutsa en kompis. Fullt upp som vanligt yess
 
Sätter mig väl och kollar en film eller nåt, kompisarna jag är hos har däckat så de ger ju inte så mycket underhållning (om man inte gör ett litet bus på de små sovande hehehe... (men det är jag för snäll för)).
 

Bueno noches ~

2012-09-16
20:52:22

Dogfight!
Nej inte på riktigt med blodigt allvar. Det är vår lilla kaxiga sötnos som är så nyfiken på alla andra hundar, speciellt större. Här när hon leker med en dogo argentino.
 


Ni anar inte hur kul dem hade! Och om ni visste det redan, vi har bästa hunden ;)


2012-09-16
19:36:59

Crazyyy
Jahaaaaaa.... Håller på att kriga med vår hyresvärd lite..
 
Såhär ligger det till:
 
I början av september flyttade vi från lägenheten med september hyra betald, det är tre månaders uppsägning så alltså har vi två kvar. Men det blev ett stort missförstånd och hyresvärden så han trodde att vi bara drog (trots att hälften av våra saker är kvar i lägenheten) och därför bytte han lås. Alltså har vi inte kunnat ens gå in i lägenheten på hela månaden som vi har betalat för. 
Nu kräver han två månadshyror för att vi ska få hämta våra saker som är kvar vilket är väldigt fel (glömde jag säga att vi hyrde svart?). 
Och självklart har han slutat svara nu.. Ska säga att vi betalar en månad i taget som man ska göra, annars tar vi kontakt med hyresförvaltningen m.m. då han egentligen inte får hyra ut. Kaos!
Tycker vi egentligen bara borde betala en till då vi inte ens haft tillgång till lägenheten vår betalda månad. Ohhh jag orkar inte mer krångel! Vet att det bara kommer komma mer och mer på roadtripen, med flytten och allt. Puuhhh
 
Nu vill jag inte tänka mer på det för kvällen. Ska bara se på tv, ta det lugnt och umgås med mina roommates! 
 
 
 
Hahaha jag älskar den här bilden! Så otroligt söt när hon använder något som "stol".

2012-09-13
18:06:36

Jag tänker INTE ge upp
Det är så mycket för mig nu att jag ibland får lust att bara ge upp. Egentligen har jag för mycket ansvar än vad en 18 åring borde ha, men det är trots allt jag som valt det och vet inte direkt nåt annat sätt jag skulle kunna leva på. Och självklart så kommer jag aldrig ge upp! Visst att man kan få nån kväll ibland och bara skita i allt och tycka synd om sig själv, men nästa dag måste man ändå upp och fortsätta. En liten paus blir det haha
 
Nu har jag precis fått mitt hår plattat och wow vilken skillnad. Har inte haft det plattat förutom enstaka tillfällen de senaste två åren. Nu ser man att mitt hår börjar bli längre och finare. Sliter inte alls lika mycket på det sen jag behöll mina lockar, ingen plattång, ingen hårfön eller andra massa grejer. Feeling good!
 
 
Nu är det i alla fall dags för att släppa hundarna lösa en stund så de får leka av sig ordentligt! Ni ska bara se hur dem leker. De kommer trivas jättebra som Barcelona-hundar ;) ~

2012-09-13
11:17:00

Det tar aldrig slut!
Mer och mer saker att göra, varje dag. Och ändå har jag inget jobb. Skitjobbigt att leva så här!
Det ska bli så underbart att flytta snart! Drömde om det inatt till och med, om roadtripen dit och massa. Vad jag längtar!!!!
 
Har gjort en "Att göra lista" för att inte glömma bort eller missa för mycket haha
 
 
Så nu sitter jag halvt nyvaken och försöker får något gjort. Har skrivit ner kontaktlista m.m. i ett anteckningsblock eftersom jag inte har någon mobil nu så är det samlat. Känns lite old school att inte göra det digitalt, men är så bekväm med allt tekniskt nu för tiden haha
 
Måste jobba vidare då! ~

2012-09-11
22:55:42

Done, check, yes!
Idag fick vi ändå en del saker gjort (eller mest jag). En kompis ska ta över vårt bredband och en annan har ikväll tagit över min iPhone med abonnemang. Usch va tomt det känns! Men det var ändå lika bra och så behöver jag inte tänka mer på det. Blir ju liiite dyrt att ha svenskt abonnemang i Spanien haha
Blir väl att jag skaffar nåt kontantkort resten av tiden här så blir det iPhone 5 sen! ;)
 


Kifa och Charlie (kompis hund som ska flytta med) har verkligen blivit bästa vänner! Så söta dem är :)


Måste ut med Kifa nu förresten och går nog och lägger mig om en stund, börjar redan bli trött. Imorgon är det mycket att göra och många telefonsamtal. 
Wish me luck ~
 
 

2012-09-10
11:25:41

Monday to sunday to thursday to friday
Nya vecka! Nya möjligheter! Ännu mer att förebereda!
Det närmar sig, sakta men säkert. Eller jag tycker faktiskt det går väldigt snabbt haha
Helt sjukt att vi faktiskt är på väg att flytta till Barcelona men ohh va underbart det kommer bli!! Nu har vi förhoppningsvis en lägenhet där med kontrakt och allt till och med februari då vi har tänkt flytta vidare till en stor villa eller liknande så blir skitbra! 
 


Tror det kommer bli skitbra! ;)
 
 
Dags att fixa lite frukost nu så får ta med hunden bort till affären. Hoppas man även kan få lite annat gjort idag, igår blev ju en riktig slappadag med film, basket, fotboll och bus :)
 
Ciao

2012-09-10
02:48:59

Roadtrip planer!
Nu har jag börjat planera mer ordentligt om roadtripen till Barca! Vi räknar att det ska ta 2, max 3 nättermen det ska nog gå bra! Totala tiden på vägen blir ca 25 timmar, haha spännande ;)
 
 
Vi åker genom danmark, tyskland, nederländerna, belgien och frankrike tills vi slutligen är framme i Spanien.
 

Nu har älskling somnat bredvid mig och jag funderar på vilken bikini jag ska beställa från nelly. Något nytt borde man ju ha som passar.
Men nu är det dags att sova även för mig. Gonatt ~

2012-09-08
23:08:33

Vinter..

Det är så kallt ute! Har redan börjat använda vinterjackan men fryser ändå. Det här är bara fel hahaha
Så gött att vi snaart flyttar till varmare ställen! 1 oktober beräknar vi vara där och det kommer bli en riktigt spännande roadtrip på vägen dessutom ;)

Men nu är vi där vi är så det är bara att göra det bästa av det. Har äntligen fått lite ordning på rummet vi lånar. En stor uppblåsbar säng, hyllor till kläderna och det börjar nästan bli lite hemtrevligt.

Nu har vi previs sett på film, "Gamer". Har sett den innan men den är faktiskt bra! En rekommendation ;)



Före och efter i vårt lilla rum (det såg mycket värre utan innan dess)

Och Kifa ligger och kollar på :)


2012-09-05
13:59:11

Det här med att planera..

Att planera och förbereda, det är något jag inte är särskilt bra på! I måndags fyllde min älskling 21 år och självklart ville jag fira honom. Han har ju gett mig resor, spadagar och allt möjligt när jag fyllt.
Först trodde jag inte att jag skulle ha pengar till det så sa bara att han ska få nåt ordentligt när vi inte hållet på att flytta så det får blir frukost på sängen så länge. Men dan innan får jag in pengar och så gällde det att komma på fort som fan vad man kan ge!! En trip till den stora gokart banan utanför Jönköping låter bra, så samlar ihop hans kompisar, lånar hans mammas bil och ger oss iväg. Problemet var att jag inte fick en vägbeskrivning utan alla 5 som satt i bilen satt och skrek olika. Vi kom alltså aldrig fram, hittade inte dit hahaha
Men men kul att köra bil, får ge honom nåt ordentligt när jag kan sen :)


2012-09-04
17:19:45

Det tar aldrig slut!

Hela tiden är det flera saker jag måste göra, men hur mycket jag än gör så blir det vara mer! Undrar om jag någonsin kommer få ordning och kunna slappna av haha
Men det får Spanien fixa ;)
Nu har jag precis vaccinerat kifa så är på väg till jönköping för att sätta in pengar så räkningarna kan bli betalda. Sen måååste vi verkligen skaffa en ordentlig madrass och någonting att lägga kläderna i! Nu sover vi på en madrass som är tunn som ett täcke och det börjar kännas i ryggen. Samtidigt ligger kläder överallt aaaahhhhhh
Men egentligen, skiter jag i! För jag ska till Barcelona med mina älsklingar och slå ner alla problem på vägen !!!
Lycka till med era problem ;)