Kinder Surprise

2013-02-12
10:50:32

What a beautiful day!
Oj nu var jag nästan på väg att börja skriva på engelska haha
Har blivit så sen jag flyttade till Barca, min engelska har blivit så mycket bättre och jag talar det väldigt avslappnat och naturligt nu. Därför kan jag vid vissa tillfällen glömma bort vilket språk jag pratar, typ med svenskar börjar jag rabbla engelska och ibland tvärtom haha
 
Söndags var faktiskt en riktigt kul dag! Vaknade upp och hade verkligen ingenting att göra. Så ut med vovven, släppte henne i en liten park i närheten av mig så hon sprang runt med 4 andra hundar. Älskar att se henne leka, får mig att le varje gång!
Efter, till Santa Marta. Ett av mina favoritställen här, ett café 20 m från stranden och där man även har en liten flirt hihi
Där träffade jag ett katalanskt par som jag började prata med. Slutade med att jag följde med de och en bror och drack öl hela kvällen och eventuellt ska jag följa med dem till Andorra och åka snowboard! 
 
Verkligen det jag älskar med Barcelona, man träffar nytt folk hela tiden från hela världen. Love it!
 
 
 
Två andra bilder Laura tagit på mig, gillar dem faktiskt. Visst ser det härligt ut att stå vid havet? Kan säga att det var otroligt kallt att stå där och posa i januari hahah
Nån av de här blir antagligen ny header har jag tänkt, får se vilken.
 
Nu: Back to work! Hasta luego

2013-02-06
12:47:06

Plötsligt händer.. allt
Ja, länge sen det blev en uppdatering här. Men.. Bor trots allt i barcelona, fullt upp i livet!
 
Jobbar kvar på 121.nu än, vem hade kunnat tro att jag faktiskt skulle bli en grym telefonförsäljare? Jobbet är egentligen emot mig på alla sätt, sitta på ett kontor bakom en dataskärm hela dagarna.. Men det ger pengar och som sagt, jag är bra på det!
Men ska börja komma igång och söka bartenderjobb på lite ställen, ska bara få en cv-mall av min italienska snygging (en annan historia hehehe..) då mitt inte var bra alls enligt honom!
 
 
Ganska nice bilder? ;)
Min bästa vän som jag lärt känna här i Barcelona, från Nederländerna, har haft praktik inom fotografi här och jag har fått stå modell några gånger, mest som en kul grej. Det här är hennes version av "Tre apor", ni vet. Hör, ser, talar. Gillar verkligen hennes bilder då hon inte bara fotar något, utan hon skapar något mer! 
 
Här är hennes sida, även om den fortfarande är under uppbyggnad